Pagina's

zondag 19 augustus 2012

wat te doen met lekker weer?

Het is heeerlijk weer buiten! Je kan alleen niet zo veel 'actiefs' doen omdat het daar voor te heet is! Hier wat leuke dingen die je kan doen met dit weer als je niet zo goed weet wat je moet doen.

1. picknicken 
Iedereen heeft thuis wel een picknickkleed, haal 'm erbij en maak allemaal lekkere dingetjes met een vriendin of meerdere vriendinnen. Maak pannenkoeken, bak een cake, een lekkere smoothie, een fruitsalade, lekkere koekjes, genoeg te verzinnen! Even een leuk plekje zoeken en je hebt een super leuk (mid)dagje! 



2. watergevecht 
Het klinkt misschien kinderachtig maar als het warm is is dit heerlijk! Nodig: een tuinslang, frisdrankflessen, waterpistolen, emmers, van alles waar je iemand goed nat mee kan maken! 



3. naar het strand
Het ligt eraan waar je woont maar als het lekker weer is is een dagje strand echt genieten! Naar noordwijk, zandvoort, bloemendaal aan zee of scheveningen, het is misschien druk maar ik vind het altijd leuk om naar allerlei verschillende mensen te kijken! 



4. een etentje/gezellig middagje/tuinfeestje organiseren
Nodig zo veel mogelijk vrienden uit en vraag of ze allemaal iets mee nemen. Maak voor jezelf een lijstje en geef iedereen 'een taak' om iets ervan mee te nemen. 

 5. een boek lezen
In de zon heerlijk een boekje lezen! Hou je niet zo van boeken lezen? Lees een tijdschrift :). Ik hou zelf niet van boeken lezen maar de boeken van Sophie Kinsella heeft super leuke boeken zoals de shopaholicserie en al haar andere boeken!



6. zwemmen
Als je een zwembadje thuis hebt die opzetten of lekker met vriendinnen naar een buiten zwembad.



Waarschijnlijk wist je al deze dingen al maar als je je verveeld kan je toch alles nog even langs gaan en kijken wat je het leukste lijkt om te doen :)

Wat doen jullie met dit warme weer?


3 opmerkingen:

  1. leuke blog/post ik volg jullie (:

    Ik ga als het warm is altijd buiten in de schaduw zitten met mijn voeten in een bak koud water + duizend tijdschriften. :3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vandaag was het zó warm dat het eigenlijk té warm was om iets te gaan doen, haha. Dankje voor je reactie en het volgen!
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het achterlaten van een berichtje! Ik word er zo blij van!